La Communauté européenne et les accords mixtes : Quelles perspèctives?

Other Authors: Bourgeois, Jacques H.J,, Dewost, Jean-Louis,, Gaiffe, Marie-Ange,
Format: Book
Language: Français
Publication: Bruxelles : Presses Interuniversitaires, 1997.
Subjects:
Note: En port.: Collège d'Europe. Bruges
Bibliography: Bibliografía
ISBN: 9052017093
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00892nam a2200277 a 4500
001 000000300958
003 CaOOAMICUS
005 20050221200330.0
008 020906s1997 be 000 0 fre d
020 |a 9052017093 
040 |a USPCEU-CDE  |b spa 
084 |a 11.10 
245 0 3 |a La Communauté européenne et les accords mixtes :  |b Quelles perspèctives?  |c / Jaques H.J. Bourdeois, Jean-Lois Dewost, Mari-Ange Gaiffe (eds.) 
260 |a Bruxelles :  |b Presses Interuniversitaires,  |c 1997. 
300 |a 114 p.  
500 |a En port.: Collège d'Europe. Bruges 
504 |a Bibliografía 
599 |a CEUB8 
653 0 |a Unión Europea. 
653 0 |a Relaciones de la Unión Europea. 
653 0 |a Acuerdos internacionales. 
700 1 @ |a Bourgeois, Jacques H.J,  |e ed-lit. 
700 1 @ |a Dewost, Jean-Louis,  |e ed.lit. 
700 1 @ |a Gaiffe, Marie-Ange,  |e ed.lit. 
850 |a CDE 
850 |a CSPV