Nuevas tecnologías, economía y sociedad en España. Vol. 2

Other Authors: Castells Oliván, Manuel, 1942- ., González Márquez, Felipe, 1942-
Format: Book
Language: Español
Publication: Madrid : Alianza, D.L. 1986.
Subjects:
Bibliography: Bibliografía: p.1047-1056
ISBN: 8420690333
8420694959 (obra completa)
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01013nam a2200289 a 4500
001 000000303904
003 CaOOAMICUS
005 20021028184511.0
008 021028s1986 sp 000 0 spa d
020 |a 8420690333  
020 |a 8420694959 (obra completa) 
040 |a LVCEU-NRG  |b spa 
080 |a 316:33 
080 |a 316:62 
245 0 0 |a Nuevas tecnologías, economía y sociedad en España.  |n Vol. 2  |c / Manuel Castells ... [et al.] ; [prólogo Felipe González]. 
260 |a Madrid :  |b Alianza,  |c D.L. 1986. 
300 |a X p., p. 503-1056 ;c25 cm 
504 |a Bibliografía: p.1047-1056 
599 |a CEUA1 
650 0 4 |a Tecnología  |x Innovaciones  |z España. 
650 0 4 |a Industria microelectrónica  |z España  |y 1975-1984. 
650 0 4 |a Tecnología  |x Aspectos sociales  |z España. 
651 4 |a España  |x Situación económica  |y 1975-1984. 
651 4 |a España  |x Situación social  |y 1975-1984. 
700 1 @ |a Castells Oliván, Manuel,  |d 1942- . 
700 1 @ |a González Márquez, Felipe,  |d 1942- 
850 |a USPCEU