Esquemas de Sistema Fiscal Español

Main Author: Gonzalo y González, Leopoldo.
Other Authors: Fayos Cobos, Cristino,
Format: Book
Language: Español
Publication: Madrid : Madrid : Madrid : Dykinson, Dykinson, Dykinson, 2003 2003 2003.
Edition: 4a ed. amp. y act.
Series: Biblioteca universitaria de hacienda pública y derecho fiscal
Subjects:
Bibliography: Índice
Bibliografía
Content: Contiene abreviaturas
ISBN: 8497721845
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00884nam a2200265 a 4500
001 000000325289
003 CaOOAMICUS
005 20091126174123.0
008 031114s2003 sp ad 001 0 spa d
020 |a 8497721845 
040 |a USPCEU-LLC  |b spa 
080 |a 336.2(460) 
100 1 @ |a Gonzalo y González, Leopoldo. 
245 1 0 |a Esquemas de Sistema Fiscal Español  |c / Leopoldo Gonzalo y González, Cristino Fayos Cobos. 
250 |a 4a ed. amp. y act. 
260 |a Madrid :  |b Dykinson,  |c 2003  |a Madrid :  |b Dykinson,  |c 2003  |a Madrid :  |b Dykinson,  |c 2003. 
300 |a 179 p. :  |b il. ;  |c 24 cm 
440 0 |a Biblioteca universitaria de hacienda pública y derecho fiscal 
504 |a Índice 
504 |a Bibliografía 
505 |a Contiene abreviaturas 
599 |a CEUA2 
650 0 4 |a Derecho fiscal  |x Legislación  |z España. 
700 1 @ |a Fayos Cobos, Cristino,  |e coed. 
850 |a USPCEU