Platero y yo

Main Author: Jiménez, Juan Ramón, 1881-1958.
Other Authors: Suárez Miramón, Ana,
Format: Book
Language: Español
Publication: Madrid : Ediciones Anaya, 1985.
Series: Biblioteca didáctica Anaya ; 10
Subjects:
Online Access: covers
Note: Premio Nobel 1956
Estudio literario pág.9-30 y 215-229
Bibliography: Bibliografía pág.230-231
ISBN: 8420726362
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01032nam a2200289 b 4500
001 000000449335
003 CaOOAMICUS
005 20100416093154.0
008 070725s1985 sp a d 000 pdspa d
020 |a 8420726362 
040 |a CMP-MIG  |b spa 
080 |a 821.134.2-14"19" 
100 1 @ |a Jiménez, Juan Ramón,  |d 1881-1958. 
245 1 0 |a Platero y yo  |c / Juan Ramón Jiménez; Edición, introducción, notas, comentarios y apéndice Ana Suárez Miramón. 
260 |a Madrid :  |b Ediciones Anaya,  |c 1985. 
300 |a 231 p. ;  |b il.neg. ;  |c 19cm 
440 0 |a Biblioteca didáctica Anaya ;  |v 10 
500 |a Premio Nobel 1956 
500 |a Estudio literario pág.9-30 y 215-229 
504 |a Bibliografía pág.230-231 
599 |a CEUA1 
650 0 4 |a Literatura española  |x poesía narrativa  |y S.20. 
650 0 4 |a Poesía narrativa española  |y S.20. 
700 1 @ |a Suárez Miramón, Ana,  |e Estudio literario. 
850 |a CSPM 
850 |a USPCEU 
856 4 0 |z covers  |u http://catalogo.ceu.es/bookcover.php?id=449335_10000000&size=small