Balanza de pagos de la Comunidad de Madrid,

Other Authors: Sanz Berzal, Bernardino,, Mella Márquez, José María,, Blázquez Torres, Luis,
Format: Book
Language: Español
Publication: Madrid : Civitas, 2003.
Series: Biblioteca Civitas economía y empresa. Colección Economía
Subjects:
Note: En cub : Serie Especial
Bibliography: Índices
ISBN: 8447019446
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00918nam a2200253 a 4500
001 000000315166
003 CaOOAMICUS
005 20071128130643.0
008 030527s2003 sp 001 0 spa d
020 |a 8447019446 
040 |a USPCEU-LSR  |b spa 
080 |a 339.72.053(460.27) 
245 0 0 |a Balanza de pagos de la Comunidad de Madrid,  |f (1998-2000)  |c / José María Mella Márquez, Bernardino Sanz Berzal, (coordinadores) ; prólogo Luis Blázquez Torres. 
260 |a Madrid :  |b Civitas,  |c 2003. 
300 |a 493 p. :  |b cua. ;  |c 24 cm 
440 0 |a Biblioteca Civitas economía y empresa.  |p Colección Economía 
500 |a En cub : Serie Especial 
504 |a Índices 
599 |a CEUA1 
650 0 4 |a Balanza de pagos  |z España  |z Madrid(Comunidad autónoma) 
700 1 @ |a Sanz Berzal, Bernardino,  |e coord. 
700 1 @ |a Mella Márquez, José María,  |e coord. 
700 1 @ |a Blázquez Torres, Luis,  |e pr. 
850 |a USPCEU