La Hacienda real y los cambios rurales en la España de finales del Antiguo Régimen

Main Author: Herr, Richard.
Other Authors: Instituto de Estudios Fiscales (España)
Format: Book
Language: Español
Publication: Madrid : Ministerio de Economía y Hacienda. Instituto de Estudios Fiscales, 1991.
Subjects:
Bibliography: Bibliografía
Índice
ISBN: 8471969513
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00891nam a2200277 a 4500
001 000000481725
003 CaOOAMICUS
005 20091027084849.0
008 090514s1991 sp db 001 0 spa|d
020 |a 8471969513 
035 |a b11314096 
040 |a UAO-IEV/USPCEU-PAJ  |b spa 
080 |a 336.1/.5(460)(091) 
100 1 @ |a Herr, Richard. 
245 1 3 |a La Hacienda real y los cambios rurales en la España de finales del Antiguo Régimen  |c / Richard Herr. 
260 |a Madrid :  |b Ministerio de Economía y Hacienda. Instituto de Estudios Fiscales,  |c 1991. 
300 |a 883 p. :  |b gráf., mapas ;  |c 25 cm 
504 |a Bibliografía 
504 |a Índice 
599 |a CEUA1 
650 0 4 |a Reforma agraria  |z España. 
650 0 4 |a Desamortización. 
650 0 4 |a Hacienda pública  |z España  |v Historia. 
710 2 @ |a Instituto de Estudios Fiscales (España) 
850 |a CESAO 
850 |a USPCEU