Memorias (1876-1936)

Main Author: Cambó, Francisco.
Other Authors: Cacho Viu, Vicente,
Format: Book
Language: Español
Publication: Madrid : Alianza, [1987]
Subjects:
Bibliography: Índice
ISBN: 8420695491
Course: Díez del Corral
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00858nam a2200277 a 4500
001 000000537863
003 CaOOAMICUS
005 20110509141803.0
008 110509s1987 sp f f 001 0 spa d
020 |a 8420695491 
040 |a USPCEU-CFA  |b spa 
080 |a 946.0"18/19" 
080 |a 929 Cambó, Francisco  
100 1 @ |a Cambó, Francisco. 
245 0 0 |a Memorias (1876-1936)  |c / Francisco Cambó ; prólogo de Vicente Cacho Viu. 
260 |a Madrid :  |b Alianza,  |c [1987] 
300 |a XIV, 484 p., ;  |b [14] p. de lám ;  |c 17 cm 
504 |a Índice 
599 |a CEUA2 
600 1 4 |a Cambó, Francisco,  |d 1876-1947  |v Biografías. 
650 0 4 |a Estadistas  |z España  |x Biografías. 
650 0 4 |a Memoria. 
651 4 |a España  |x Política y Gobierno  |x Historia  |y 1886-1931. 
700 1 @ |a Cacho Viu, Vicente,  |e pr. 
850 |a USPCEU 
905 |a Díez del Corral  |b 34