Historia de la Filosofía española

Main Author: Guy, Alain, 1918-1998.
Format: Book
Language: Français
Publication: Toulouse : Université de Toulouse-Le Mirail, 1983.
Series: Publications de l'Universite de Toulouse-Le Mirail
Subjects:
Bibliography: Bibliografía e índice
Course: Díez del Corral
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00817nam a2200229 a 4500
001 000000620403
003 CaOOAMICUS
005 20150601111818.0
008 150601s1983 fr 000 0 fre d
040 |a USPCEU-EVG  |b spa 
080 |a 1(091)(460)"11/19" 
100 1 @ |a Guy, Alain,  |d 1918-1998. 
245 1 0 |a Historia de la Filosofía española  |c / Alain Guy. 
260 |a Toulouse :  |b Université de Toulouse-Le Mirail,  |c 1983. 
300 |a 490 p. ;  |c 23 cm 
490 0 |a Publications de l'Universite de Toulouse-Le Mirail 
504 |a Bibliografía e índice 
599 |a CEUA2 
650 0 4 |a Filosofía  |x Historia  |z España  |y s.12-20. 
850 |a USPCEU 
905 |a Díez del Corral  |b 34 
952 |a Universidad San Pablo-CEU. Biblioteca  |b Biblioteca Facultad de Ciencias (Monte Principe)  |c MPD  |j CDC 1(091) GUY  |p 20023133